MadOneTR

12 Eylül 2012 Çarşamba

Android Kullanıcılarına Instagram Geliyor..!

iOS işletim sisteminden yer aldığı günden bu yana hızla yayılan Instagram uygulaması artık Android kullanıcıları için de hizmete girmeye hazırlanıyor.

Dünyanın en ünlü fotoğraf paylaşım platformlarından biri olan Instagram, çok yakında Android kullanıcıları için hizmete giriyor. iOS işletim sisteminde yer almaya başladığı günden bu yana kullanıcı sayısını 27 milyona yükselten uygulama, pazara süreceği yeni Andorid versiyonu ile bu oranı artırmayı planlıyor ve bunun yanında fotoğraf paylaşma ayrıcalığını Android kullanıcılarına da sunmak istiyor.

Şirketin kurucularından olan Kevin Systrom, SXSW konferansında sahne alarak Andorid işletim sistemli bir cihazda Instagram’ın yüklenmiş halini tanıtıma sundu ve şu ana dek görülmüş en iyi Android uygulamalarından biri ile geldiklerini belirtti. Bunun yanında pazara sunmayı hedefledikleri Instagram’ın Android versiyonunun iOS versiyonu kullanıcılarını oldukça kıskandıracağını da sözlerine eklemeden geçmedi. Systrom, sahnede sadece Instagram’ın kullanımı ile kısa bir tanıtım gerçekleştirdi, ancak uygulamanın detayları konusunda pek fazla bilgi vermedi.

Diğer yandan Instagram Andorid uygulamasının çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi açıklanmadı. Uygulamanın sadece kısa bir zaman sonra hizmete gireceği belirtildi. Bunun yanın da uygulamanın henüz beta aşamasında olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Artık tüm Android cihaz kullanıcıları da kendileri için geliştirilen yeni Instagram uygulaması ile çektikleri fotoğrafları kolayca paylaşabilecek. Ayrıca çekilen fotoğrafları hazır filtrelere sayesinde düzenlemelerinin ardından istedikleri bir sosyal ağ üzerinde yayına sunabilecek. Eğer siz de Android kullanıcıları arasında yer alıyorsanız, bu keyfi tatmanız için oldukça az bir zaman kaldığını ve sizler için geliştirilen yeni uygulamanın iOS versiyonuna göre daha gelişmiş bir uygulama olduğunu belirtmek istiyoruz.

Instagram Android versiyonu çok yakında Google Play Store’da. Bekleyin ve bu keyfi Android ayrıcalığı ile yakından tadın.

2 yorum:

Reklamlar