MadOneTR

11 Eylül 2012 Salı

Nokia'dan 2 Bomba Daha mı?



İlgileri üzerine çekmeyi başaran Lumia 920 ve 820'den sonra Nokia, 2 telefon daha mı tanıtacak?

Uuzun süredir büyük sorunlar yaşayan Nokia, bu haftanın başlarında duyurduğu iki yeni telefon modeli Lumia 620 ve 820 ile piyasa analizcilerinden olumlu yorumlar almayı en sonunda başardı.

Windows 8 işletim sistemi ile ön plana çıkan bu iki yeni ürün, bir internet sitesinden yayılan habere göre, Nokia için sadece bir başlangıç zira aynı internet sitesi firmanın "Zeal" ve "Flame" isimli iki yeni telefon modeli ile daha karşımıza çıkacağını iddia ediyor.

Bu Salı günü adını duyduğumuz ürün, yeni orta seviye cihazlardan bir tanesi olacak. Bilindiği kadarı ile 4.3 inç ekran boyutuna ve 1.0GHz çift çekirdek işlemciye sahip olacak. MicroSD girişi, 512MB RAM ve 8GB depolama alanı ise ürün hakkında bilinen genel teknik detayları oluşturuyor. Piyasaya çıkış tarihi ise 2013 yılının başları olarak lanse edilmiş durumda.

Cuma günü ortaya çıkan giriş seviyesi Nokia modelinin adı ise Flame. W8 işletim sistemi kullanacak olan ürünün tıpkı Zeal gibi 2013 yılının başlarında piysada olması beleniyor. Bilindiği kadarı ile 4 inç ekran boyutuna, 1.0GHz çift çekirdekli işlemciye ve 512MB RAM'e sahip olacak cihaz, 5MP kamera ve 4GB depola alanı ile karşımıza çıkacak.

2 yorum:

Reklamlar