MadOneTR

22 Eylül 2012 Cumartesi

Windows To Go'ya Özel USB Bellek Geliyor

Sıradan görünse de, bu USB bellek bildiklerinizden farklı. Çünkü Windows 8'e özel üretilecek..!
Windows 8'de varolacağı uzun süredir söylenen, ardından sadece Enterprise (Kurumsal) sürümde sunulduğu anlaşılan Windows To Go işlevi, Windows 8'i bir USB bellek çubuğunda taşımanıza izin veriyor. Bu bellek ile Windows 8 kurulumunuzu istediğiniz yerde herhangi bir bilgisayarda çalıştırabiliyorsunuz.

Şimdi ise Windows To Go için özel üretilen bir USB bellek, Engadget tarafından test edildi. Tanınmış bellek üreticisi Kingston'un bir ürünü olan DataTraveler Workspace, Windows 8'in Windows To Go işlevi için özel olarak üretilmiş. Bellek, sıradan bir USB bellek çubuğuna göre daha hızlı veri aktarımı sunuyor ve SSD'lerde olduğu gibi bir SandForce denetimine sahip. Belleğin fiyatı hakkında bilgi verilmiyor, ancak piyasadaki uç nokta USB bellekleriyle aynı seviyede bir fiyata sahip olacağını tahmin etmek zor değil.

Kingston, şu an bazı kurumsal kullanıcılara daha eski bir Flash belleği olan DataTraveler Ultimate'i test etmelerine izin veriyor. Bu bellek de Windows To Go işlevlerini test etmek için üretilmiş, ancak Windows 8 çıktığında yerini DataTraveler Workspace'e bırakacak. Bellek, 32GB, 64GB ve 128GB'lık sürümler olarak sunulacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklamlar