MadOneTR

22 Eylül 2012 Cumartesi

Yeni PlayStation 3 Bu Tarihte Türkiye'de

Sony, bugün ince tasarımlı ve küçültülen buyutu ile yeni PlayStation 3 (PS3) eğlence sistemini piyasaya süreceğini açıkladı. Yeni PS3', 500GB ve 12GB modelleri ile Ekim'de oyunseverlerin beğenisine sunulacak.

Yeni PS3, ilk modelin yarısı, son modelin dörtte biri kadar hafif

İç tasarım mimarisi tepeden tırnağa değiştirilen yeni PS3'ün iç hacmi ve ağırlığı, 60GB sabit sürücüye sahip ilk PS3 modeline kıyasla yarı yarıya, mevcut PS3 modellerine kıyasla ise sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 25 oranında azaltılmış bulunuyor. Kızaklı disk kapağının tasarıma eklenmesi sayesinde yeni PS3 de evde çeşitli yerlere sığan ve kullanıcıların farklı eğlence içeriklerinin tadını çıkarmasına imkan veren kendine özgü kıvrımlı şık ve basit gövde tasarımını koruyor.

Artan kapasite sayesinde daha fazla eğlence içeriği yeni PS3'te

320GB ve 160GB'lik sabit disk kapasitelerinin artırılmasıyla elde edilen fazladan sabit disk kapasitesi sayesinde kullanıcılar, oyun, müzik, fotoğraf ve videoların da aralarında bulunduğu artan miktardaki eğlence içeriğini PS3'leri üzerinde saklayabiliyor. Ayrıca, 12GB bellekli yeni PS3 de PlayStation dünyasının keyfini daha da makul fiyat ile yaşama imkanını veriyor. Kullanıcılar, 12GB bellekli yeni PS3'ün depolama kapasitesini, yeni PS3 ile eş zamanlı olarak piyasaya sürülecek 250GB kapasiteli sabit sürücüyü bağlayarak yükseltebiliyor. Buna ek olarak, yeni PS3'ün sergilenme şeklinde daha fazla esneklik sağlayan bir dikey ayağın da aralarında bulunduğu çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Sony tarafından bir dizi aksesuar da piyasaya sürülüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklamlar